Restaurant Kødbyen

Gorilla – en restaurant midt i Kødbyen

Gorilla er beliggende i det spændende og trendy område Kødbyen på Vesterbro, der plejede at huse kød- og slagterindustrien i København. I dag fremstår kødbyen mindre industriel og står i stedet som et kreativt miljø, hvor der ikke blot er plads til kødproduktion, men også kunstgallerier, natklubber og restauranter.

Gorilla er en restaurant, der byder dig indenfor til spændende deleretter family style, forfriskende cocktails, god musik og gode vine. Om sommeren bør du opleve vores store udeareal, hvor du kan nyde solen, den gode mad og stemningen af det kulturelle og pulserende område, som Kødbyen er.

Hos Gorilla har vi sørget for den gode stemning og gennemgående for vores indretning er de lidt rå elementer, der komplimenterer Kødbyens historie, blandet med planter og store, åbne rum for at give rum til at være social. Og når man kombinerer det naturlige sammen med det rå og industrielle Kødbyen, får man vores hyggelige setting til at nyde en god middag og godt selskab.

Hvad er på menuen?

På restaurant Gorilla i Kødbyen kan du vælge mellem a la carte eller vores populære og delevenlige ’family-style’ 10-retters menu. Vores mad er inspireret af de friske, veltilberedte råvarer vi bruger i menuen, og du kan derfor forvente en velsmagende og eksotisk smagsoplevelse, når du besøger Gorilla.

Vores delevenlige 10-retters menu inkluderer blandt andet snacks, fisk, pasta, kød, grønt og dessert – alt sammensat af køkkenet. Dertil kan du også tilføje vores vinmenu af 4-glas. Hvis ikke du er til vores delevenlige koncept, har vi også et godt udvalg af charcuterie, kolde retter, fisk og skaldyr, pasta, kød og lidt til den søde tand på vores a la carte.

En aften i det pulserende Kødbyen

Hvis ikke det er selve restaurantoplevelsen, der har fået dig til restaurant Gorilla, så kan det meget vel være vores fantastiske cocktailkort. Vi går nemlig meget op i at parre den gode mad med gode drikkevarer. Og hvis du alligevel skal videre ud i nattelivet – måske endda på Kødbyens mange tjekkede natklubber – så er Gorilla et godt sted at starte din aften.

Vi har vin og cocktails til enhver smag. Hvad end du er til de krydrede, de frugtige, de sødmefulde eller måske de lidt mere aromatiske. En rigtig klassiker for de drinks-glade er vores Gorilla Pitchers til 5-6 personer. 

Restaurantoplevelse – oplevelsen i centrum

Er  du på udkig efter en moderne restaurantoplevelse, hvor stemningen er uformel uden at maden lider kvalitet? Hos Gorilla har vi kigget Kødbyens industrielle og lettere kolde ydre og skabt et moderne rum for en restaurant, som sætter fokus på velsmagende og eksperimenterende servinger frem for hvide duge og sølvtøj. 

Restaurant Gorilla i Kødbyen sikrer, at du får en oplevelse, der er værd at fortælle om.

Vil du have lidt inspiration eller se, hvad der sker hos restaurant Gorilla, så kan du følge vores Instagram og Facebook.

Vi glæder os til at se dig hos Gorilla i Kødbyen, Flæsketorvet 63.