Gavekort

En gave til en madoplevelse på Gorilla er den perfekte måde at sige tillykke, tak eller sende en kærlig hilsen.

Gavekortet sendes straks til dig på email og kan også bruges på Pluto, Maison, Retour & Barabba.

Alle kort er gyldige i 3 år fra købsdatoen.

GAVEKORT

Efter eget ønske

Værdi fra: 450+ DKK

PAKKE 1

For 2 personer

Pitchers
Gorilla 10-serveringer “Family Style”

Værdi: 1.245 DKK

PAKKE 2

For 2 personer

Velkomst pitcher
Gorilla 10-serveringer “Family Style”
Vinmenu
Mineralvand
Kaffe

Værdi: 2.000 DKK

Har du endnu ikke fundet den rette gave, så har du her muligheden får det perfekte gavekort. Gorilla giver dig nemlig ikke kun et gavekort tilgængeligt for vores restaurant, men også til vores søster restauranter; Gorilla, Pluto, Maison, Retour og Barabba. Du kan dermed give muligheden for at opleve nogle af Københavns mest kendte og populære restauranter. 

Du kan også købe gavekort til alle de ansatte i din virksomhed, såvel som kunder eller forretningspartnere. Med gavekortet giver du dermed også friheden til at vælge hvilken restaurant, man hver især ønsker at opleve.

Beløbet på gavekortet bestemmer du. Du kan f.eks. give en Gorilla-middag for 2 personer med en velkomst-pitcher og 10-serveringer Family Style til en værdi af 900 kr. Du kan købe gavekortet online til vores restaurant. Ved online bestilling modtager du gavekortet straks efterfølgende på den oplyste mail.

Alle gavekort er gyldige 3 år fra købsdatoen og det er dermed også en fleksibel gave at give, til folk man holder af og forbindelser, man sætter pris på.