Menukort
MENU / FAMILY STYLE
GORILLAMENU 10 SERVERINGER
SNACKS, FISK, PASTA, KØD, GRØNT, DESSERT
– KØKKENET SAMMENSÆTTER –
VÆLGES AF HELE BORDET
PR. PERSON 450
TILFØJ VINMENU 4 GLAS
PR. PERSON 375
SNACKS
ØSTERS NATUREL ELLER MED BLOODY MARY
PR. STK 35
MANDLER
45
OLIVEN
45
SARDINER PÅ DÅSE
65
TUN PÅ DÅSE
65
HVIDE ANSJOSER
75
CHARCUTERIE
COPPA
65
KANTARELPØLSE
65
TRØFFEL OG PARMASAN PØLSE
65
PEBERPØLSE
65
ANDEPØLSE
65
IBERICO 48 MDR.
95
KOLDE RETTER
BABYMAJS, HVIDE BØNNER, RØGET PEBERFRUGT
95
BURRATA, APPELSIN, RADICCHIO, BASILIKUM
110
RØDFISK, MAJROE, SENNEPSFRØ, CITRON
125
TATAR AF OKSE, PIQUILLOS, GEDEOST, OREGANO
125
GRØNT
PADRONES, KAFFE, CHILI MAYONNAISE
95
SAMOSA, KARTOFFEL, OLIVEN, CHILI
95
BLOMKÅL, KARL JOHAN, PERSILLE
95
SVAMPETOAST, KANTARELLER, SPEJLÆG
155
FISK OG SKALDYR
LOBSTER ROLL, HUMMER, GRUYÈRE, ESTRAGON
185
STEGT TORSK, TOMAT, OLIVEN, SAUCE CHORON
195
HAVBARS, GRÆSKAR, SPINAT
195
PASTA
ONDINE, ØSTERSHATTE, KANTARELLER, RUCOLA
165
RIGATONI, OSKEHALERAGOUT, OREGANO
165
PAPPARDELLE, KYLLING, PARMESAN, TRØFFEL
210
TORTELLI, RICOTTA, LØG, BALSAMICO, CITRON
165
CAPUNTINI, KAMMUSLING, BASILKUM
165
KØD
DUROC GRIS, BROCCOLI, GULEROD, HØNSEGASTRIQUE
180
KALVEBRISLER, RADICCHIO, CITRON, DUKKAH
180
LAM, GRØNNE MIRABELLA, ANSJOSER, LØG
180
SØDT
BERGAMOTTE SORBET
45
ÆBLER, SALT KARAMEL, MYNTE
85
HINDBÆR, CHOKOLADE, SALT KARAMEL
85
ESPRESSO MARTINI SOFTICE, HVID CHOKOLADE
95
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.