Menukort
MENU / FAMILY STYLE
GORILLA MENU 10 SERVERINGER
SNACKS, FISK, PASTA, KØD, GRØNT, DESSERT
– KØKKENET SAMMENSÆTTER –
VÆLGES AF HELE BORDET
PR. PERSON 450
TILFØJ VINMENU 4 GLAS
PR. PERSON 375
SNACKS
ØSTERS NATUREL ELLER MED BLOODY MARY
PR. STK 35
MANDLER
45
OLIVEN
45
SARDINER PÅ DÅSE
65
TUN PÅ DÅSE
65
HVIDE ANSJOSER
75
CHARCUTERIE
COPPA
65
KANTARELPØLSE
65
TRØFFEL OG PARMASAN PØLSE
65
PEBERPØLSE
65
ANDEPØLSE
65
SALTET ANDEBRYST
65
COMTÉ PØLSE
65
KOLDE RETTER
SYLTET KARTOFFEL, RYGEOST, RADISSECRUMBLE
95
BURRATA, TOMAT, PESTO, HVIDLØGSOLIE, BASILIKUM PANKO
110
TARTAR AF OKSEKØD, LØG, SYLTET AGURK, TOMATMAYONNAISE
125
RØGET KAMMUSLING, GÆREMULSION, MAJROE, PAPRIKA
125
CRUTON, MARV, PERSILLE, LØG
2 Stk.
70
CRUTON, ÆBLE, ANSJOS, LØG
2 Stk.
69
GRØNT
PADRONES, KAFFE, CHILI MAYONNAISE
95
SAMOSA, KARTOFFEL, BØNNE, KARRY
95
ZUCCHINI, DRÆNET YOGHURT, ZA’ATAR
95
FISK OG SKALDYR
MAKREL, MINI MAJS, TOMAT
190
PIGHVAR, FYLDTE MORKLER, LØG
195
SLETHVAR, KAPERS, BRUNET SMØR
190
HUMMER HOTDOG, BRISLER, CITRON MAYO, RAMSLØG, KAPERS
185
PASTA
TORTELLI, RICOTTA, PISTACHE
165
FUSILLI, CHORIZIO, RUCOLA
165
RAVIOLO, SPINAT, PECORINO, ÆGGEBLOMME
165
SPAGHETTI MED MUSLINGER
165
KØD
KOTELET PÅ BEN, ÆBLE, LØG- OG CALVADOSSAUCE
175
FARSERET KYLLING, ÆRTER FRANCAISE, SUPREME SAUCE
165
SØDT
JORDBÆR SORBET
45
PAVLOVA MED BÆR
85
HINDBÆR, CHOKOLADE, SALT KARAMEL
85
ITALIENSK OSTETALLERKEN
3 FORSEKLLIGE OSTE 85
5 FORSEKLLIGE OSTE 110
KARAMELTÆRTE, VANILJE
85
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.