Menukort
MENU / FAMILY STYLE
GORILLAMENU 10 SERVERINGER
SNACKS, FISK, PASTA, KØD, GRØNT, DESSERT
– KØKKENET SAMMENSÆTTER –
VÆLGES AF HELE BORDET
PR. PERSON 450
TILFØJ VINMENU 4 GLAS
PR. PERSON 375
SNACKS
ØSTERS NATUREL ELLER MED BLOODY MARY
PR. STK 35
MANDLER
45
OLIVEN
45
SARDINER PÅ DÅSE
65
TUN PÅ DÅSE
65
HVIDE ANSJOSER
75
FLÆSKESVÆR, PAPRIKA
45
CHARCUTERIE
COPPA
65
KANTARELPØLSE
65
TRØFFEL OG PARMASAN PØLSE
65
PEBERPØLSE
65
ANDEPØLSE
65
IBERICO 48 MDR.
95
SALTET ANDEBRYST
65
KOLDE RETTER
SYLTET KARTOFFEL, RYGEOST, RADISSECRUMBLE
95
BURRATA, APPELSIN, RADICCHIO, BASILIKUM
110
TATAR AF OKSE, GEDEOST, PEQUILLOS, OREGANO
125
RØGET KAMMUSLING, GÆREMULSION, MAJROE, PAPRIKA
125
GRØNT
PADRONES, KAFFE, CHILI MAYONNAISE
95
BLOMKÅL, KARL JOHAN, PERSILLE
95
SELLERI, BRUNET SMØR, ÆGGEBLOMME
95
FISK OG SKALDYR
BLÆKSPRUTTE PAELLA, BLÆKSPRUTTEBLÆK, GRILLET CITRON
185
PIGHVAR, FYLDTE MORKLER, LØG
195
PASTA
TORTELLI, RICOTTA, LØG, CITRON
165
CAPUNTINI, KAMMUSLING, BASILIKUM
165
CRESTE DI GALLO, KYLLING, PUNTARELLA, PARMESAN
165
RAVIOLO, RAMSLØG, SPINAT, ÆGGEBLOMME
165
KØD
SVINEKÆBER, RØDBEDE, VALNØD
180
KOTELET PÅ BEN, ÆBLE, LØG- OG CALVADOSSAUCE
180
SØDT
JORDBÆR SORBET
45
HVID CHOKOLADEMOUSSE, RABARBER, MAZARINCRUMBLE
85
HINDBÆR, CHOKOLADE, SALT KARAMEL
85
APPELSIN, CHOKOLADE, KARDEMOMME IS
85
ITALIENSK OSTETALLERKEN
3 FORSEKLLIGE OSTE 85
5 FORSKELLIGE OSTE 110
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.