Menukort
MENU / FAMILY STYLE
GORILLAMENU 10 SERVERINGER
SNACKS, FISK, PASTA, KØD, GRØNT, DESSERT
– KØKKENET SAMMENSÆTTER –
VÆLGES AF HELE BORDET
PR. PERSON 450
TILFØJ VINMENU 4 GLAS
PR. PERSON 375
SNACKS
ØSTERS NATUREL ELLER MED BLOODY MARY
PR. STK 35
MANDLER
45
OLIVEN
45
HVIDE ANSJOSER
75
SARDINER PÅ DÅSE
75
TUN PÅ DÅSE
75
CHARCUTERIE
COPPA
75
KANTARELPØLSE
75
IBERICO 48 MDR.
95
TRØFFEL OG PARMASAN PØLSE
85
PISTACIEPØLSE
75
VILDT PØLSE
85
PEBERPØLSE
75
ANDEPØLSE
75
KOLDE RETTER
BURRATA, BLODAPPELSEN, RADICCHIO, RØD BASILIKUM
110
SALTET KAMMUSLING, SYRNET FLØDE, PURLØG, RADISE
135
TATAR AF OKSE, X.O, LØG, RYGEOST, OREGANO
140
GRILLET SQUASH, GRILLET LØG, LINSER, GRANATÆBLE, YOGHURT
105
GRØNT
JORDSKOKKER, SHERRY, DILD
115
KNOLDSELLERI SOTTO, SYLTET LØG, JORDSKOKKECHIPS, KØRVEL
85
PADRONES, KAFFE, CHILI MAYONNAISE
85
FISK OG SKALDYR
LOBSTER ROLL, HUMMER, GRUYÈRE, ESTRAGON
195
HVIDE ASPARGES, STENBIDERROGN, KYLLINGESKIND, BLANQUETTE
180
PASTA
ONDINE, GRØNSAGSBOLOGNESE, TEMPEH
170
MAFALDINE, KANIN, GRØNNE OLIVEN
170
RAVIOLO, PECORINO, RAMSLØG, ÆGGEBLOMME
215
CARAMELLE, GULEROD, REJER, HUMMER GLACE
195
KØD
DANSK DUROC GRIS, BROCCOLI, GULEROD, HØNSEGASTRIQUE
175
KYLLING, TOMAT, MADAGASCAR PEBER
180
KALVEBRISLER, TARDIVO, CITRON, DUKKAH
190
SAMOSA, LAM, KARTOFFEL, AJVAR
175
SØDT
ABRIKOS SORBET, PIMENT D’ESPELETTE
45
APPELSIN, KAKAO, OLIVENOLIE
85
VINDRUE, YOGHURT, VANILJE
85
RÅ RØRSUKKER-IS, BANAN, TONKABØNNE
85
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.