Menukort
MENU / FAMILY STYLE
GORILLAMENU 10 SERVERINGER
SNACKS, FISK, PASTA, KØD, GRØNT, DESSERT
– KØKKENET SAMMENSÆTTER –
VÆLGES AF HELE BORDET
PR. PERSON 425
TILFØJ VINMENU 5 GLAS
PR. PERSON 425
SNACKS
ØSTERS NATUREL ELLER MED FERMENTERET STIKKELSBÆR
PR. STK 35
MANDLER
45
OLIVEN
45
HVIDE ANSJOSER
TUN PÅ DÅSE
55
CHARCUTERIE
COPPA
75
LOMO
75
KANTAREL PØLSE
75
IBERICO 24 MDR.
95
TRØFFEL OG PARMASAN PØLSE
85
SALTET ANDEBRYST
75
PISTACIEPØLSE
75
PEBER PØLSE
75
ANDEPØLSE
75
KOLDE RETTER
BURRATA, GRILLET SQAUSH, PESTO, BASILIKUM
95
SALTET KAMMUSLING, SYRNET FLØDE, PURLØG, RADISE
135
TATAR AF OKSE, RØDLØG, PEBEROD, ÆGGEBLOMME CREME, KARSE
140
KONFITERET FENNIKEL, PERNOD, TØRRET OKSEHJERTE
110
GRØNT
PADRONES, KAFFE & CHILI CREME
70
STEGT HJERTESALAT, GRILLET CITRON, SALTEDE MANDLER
95
TOAST, KANTARELLER, SPEJLÆG
150
FISK OG SKALDYR
STEGT TORSK, GRØNNE ASPARGES, SPINAT, VINDRUER
190
PIGHVAR, HVID ASPARGES, HAVGUS, KYLLINGESKIND
195
PASTA
RAVIOLI, RØGET AUBERGINE, TOMAT, BASILIKUM
155
TORTELLI, PISTACIE, PARMESAN, BALSAMICO
160
CRESTE DI GALLO, KYLLING, RØD PEBER, OLIVEN
155
CONCHIGLIE, HJERTEMUSLING, HAVSNEGLE, MYNTE, BOTTARGA
160
BUCATINI, OKSEHALE RAGOUT, PARMASAN
160
ONDINE, ÆRTER, BROCCOLINI, OLIVEN, OREGANO
155
KØD
DANSK GRIS, ÆBLER, LØG, CALVADOS SAUCE
165
BARBECUE KYLLING, MAJS, TOMAT
165
SØDT
KOMBUCHA SORBET, ROSMARIN
45
JORDBÆR SOFTICE
55
CITRON TÆRTE, MARENGS
75
MAZARIN, JORDBÆR, KÆRNEMÆLK SORBET
85
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.