Drikkevare

VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.

Vi har et hav af forskellige interessante og nyklassiske cocktails såvel som de traditionelle kendinge. Derudover er Gorillas adresse midt i Kødbyen også med til at skabe en livlig og festlig atmosfære.

Hos Gorilla laver vi både gode og friske cocktails, derudover er der mulighed for at bestille kander til at dele ved bordet eller til den tørstige type. På cocktailkortet herunder kan du både se, hvilke pitchers der kan bestilles, samt se vores store udvalg af Gin and Tonics i forskellige kombinationer og med mange typer af gin. 

Vores cocktails kan bestilles fra kl. 17, når vi åbner og i weekenden tilsætter vi DJ og festlig stemning til vores Gorilla Bar fra kl. 23. Rammerne for vores barkort er lige så uformelle og hyggelige, som man kender det fra restaurantoplevelsen med family style dining med deleretter.

Du kan nyde Gorillas udvalg af cocktails, fadøl, drinks og pitchers både indenfor og ude på vores store terrasse. Du behøver ikke at bestille mad fra restauranten for at blive budt velkommen i baren.