Menu

Sommer menu

6 Serveringer … 285,- pr. person

Køkkenet sammensætter – vælges af hele bordet

 

Gorilla 10 Serveringer … 395 pr. person

Køkkenet sammensætter – vælges af hele bordet

 

Tilføj vinmenu 5 glas 450,- pr. person

 

Snacks

Gillardeau østers

Naturel eller med fermenteret chili 35,- pr. stk.

Ansjos, grillet citron 95,-

Kartoffel chips, creme fraiche, purløg og eddike 45,-

Coppa 110,-   Fennikel pølse 95,-

Saltet kammusling, grønne tomater, wasabi mayo 130,-   Ceviche af sandart, avocado, jalapeño 135,-

Tatar af okse, piquillos, gede friskost 135,-  Oksetunge, ansjoser, bitre salater 120,-

Fisk & Skaldyr

Lobster roll 160,-

Torsk, minimajs, majspure, brunet smørsauce 155,-

Blæksprutte, x.o. sauce, nashi pære 140,-

Pasta

Tortelli, ricotta, balsamico 110,-  Linguine, musling, bronze fennikel 105,-

Gemelli, rejer, merian 105,-   Mafaldine, kanin, chili 105,-

Radiatore, safran, salsiccia 105,-    Rigatoni, oksehale, tomat 105,-

                                Kød                             

Brisket slider 80,-  Steamed bun, chicken masala, yoghurt 80,-

Bavette, kantareller, syltet trompethat 195,-

Højreb på ben 900g med røget marv (50min.) 625,-

Højreb på ben 1000g med røget marv (50min.) 695,-

 

Grønt

Falafel, agurk, feta 90,-   Små porrer, olivenolie, parmesan 95,-

Røget rødbede, figen, basilikum 90,-   Courgette, græsk youghurt, fermenteret hvidløg 95,-

 

Sødt / Ost

Comte, kumquats, macadamia 105,-

Blodappelsin sorbet, lime, chili 40,-

Rabarber, jasmin is, mynte 80,-   Jordbær, basilikum, kombucha 85,-

Financiers med syltet blomme 2 stk. 40,-  Canelé 2 stk. 40,-