Menu

Menu

10 Serveringer… 375,- pr. person

15 Serveringer … 475,- pr. person

Køkkenet sammensætter – vælges af hele bordet

 

Tilføj vinmenu 4 glas 375,- / 5 glas 450,- pr. person

 

 

Snacks

Gillardeau østers

Naturel eller med blegselleri, æble og peberrod 35,- pr. stk.

Lolin ansjoser 85,-

Kartoffel chips, sour cream & dild 35,-

Coppa 110,-   Røget andebryst 105,-  Valnød pølse 95,-

   Ceviche af sandart, avocado, jalapenõ 135,-   Saltet laks, ansjos, bitre salater 120,-

Tatar af okse, mandler, cornichoner 125,-   Andekråser, tomat, fennikel 115,-

Fisk & Skaldyr

Lobster roll 160,-   Torsk, jordskokker, muslingsauce 145,-

Blæksprutte, chorizo, paprika 135,-

Pasta

Linguine, muslinger, mynte 95,-   Ravioli, aubergine, guanciale 95,-

   Mafaldine, snegle bolognese, salvie 95,-   Rigatoni, oksehale, tomat 95,-

Spaghetti, hvid alba trøffel, (5 g.) 295,-   Tortelli, ricotta, oregano 95,-

Kød

Brisket slider 65,-

Snegle/okse hotdog, hvidløg, persille 85,-

Højreb på ben 650g, røget marv (50min) 595,-

 

Grønt

Falafel, agurk, feta 85,-   Stegt salat, østers, persille 85,-

Cime de rapa, taleggio, spejlæg 95,-  Skorzonerrod, vilde ris, sort hvidløg 85,-

 

Ost & Sødt

Brillat-Savarin, efterårstrøffel, oliven olie 145,-

Bleu de Gex, kandiseret valnød, vindruer 95,-

Pære sorbet, matcha 35,-

Ananas, kokos, koriander 70,-   Blommer, honning, citron timian 70,-

Financier, figen 2 stk. 35,-  Canelé, 2 stk. 35,-

Gældende gebyrer tillægges betaling med kreditkort