Menu

Menu

10 Serveringer… 375,- pr. person

15 Serveringer … 475,- pr. person

Køkkenet sammensætter – vælges af hele bordet

 

Tilføj vinmenu 4 glas 375,- / 5 glas 450,- pr. person

 

Snacks

Gillardeau østers

Naturel eller med blegselleri, æble & peberrod 35,- pr. stk.

Ansjoser, grillet citron 85,-

Kartoffel chips, creme fraiche, purløg og eddike 35,-

Coppa 110,-   Fennikel pølse 95,-  Gruyere pølse 95,-

Saltet kammusling, syrnet fløde, blomkål 130,-   Ceviche af sandart, avocado, jalapeño 135,-

Tatar af okse, sennep, grønkål 125,-   Andelever, abrikos, tardivo 115,-

Fisk & Skaldyr

Lobster roll 160,-

Torsk, jordskokker, muslingsauce 145,-

Blœksprutte, chorizo, paprika 135,-

Pasta

Linguine, musling, mynte 95,-  Tortelli, ricotta, oregano 95,-

Gemelli, guanciale, sort peber 95,-   Mafaldine, kanin, chili 95,-   Rigatoni, oksehale, tomat 95,-

Spaghetti, hvid trøffel, pecorino 275,-  Radiatori, safran, andepølse 95,-

Kød

Brisket slider 65,-

Steamed bun, fried chicken masala, yoghurt 75,-

Hotdog med okse/blå ost pølse, sennep & sauerkraut 65,-

Krogmodnet højreb på ben 750g, m. røget marv, (50 min) 625,-

 

Grønt

Falafel, agurk, feta 85,-   Stegt salat, østers, persille 85,-

Cime de rapa, taleggio, spejlæg 95,-  Røget rødbede, figen, basilikum 85,-

 

Ost & Sødt

Brillat savarin, vintertrøffel, oliven olie 155,-

Blodappelsin sorbet, krystalliseret mørk chokolade 35,-

Mango, cuajada, bagt hvid chokolade 70,-   Æble, karamel, balsamico 70,-

Canele 2 stk. 35,-  Financiers, romsyltet jordbær 2 stk. 35,-

Gældende gebyrer tillægges betaling med kreditkort