Menu

 Gorilla 10 Serveringer … 395 pr. person

Køkkenet sammensætter – vælges af hele bordet

Tilføj vinmenu 5 glas 450,- pr. person

 

Snacks

Gillardeau østers

Naturel eller med fermenteret chili 35,- pr. stk.

Ansjos, grillet citron 80,-

Kartoffel chips, creme fraiche, purløg og eddike 55,-

Charcuterie

Coppa 95,-   Fennikel pølse 75,-

Kimchi pølse 75,- Okse tomat pølse 75,- Gorilla skinke 125,-

Kolde retter 

Saltet kammusling, grønne tomater, wasabi mayo 130,-   Ceviche af sandart, avocado, jalapeño 135,-

Tatar af okse, piquillos, gede friskost 135,-  Rillette af Bjørns gris, sennep, brøndkarse 120,-

Grønt

Falafel, agurk, feta 90,-   Små porrer, olivenolie, parmesan 95,-

Røget rødbede, figen, basilikum 90,-   Courgette, græsk youghurt, fermenteret hvidløg 95,-

Fisk & Skaldyr

Lobster roll 160,-

Torsk, minimajs, majspure, brunet smørsauce 155,-

Rødtunge, fiskefumé, grønne bønner 165,-

Pasta

Tortelli, ricotta, balsamico 110,-  Linguine, musling, bronze fennikel 105,-

Gemelli, rejer, merian 105,-   Mafaldine, kanin, chili 105,-

   Radiatore, spicy oksepølse, tomat 105,-   Spaghetti, sort peber, guanciale 105,-

                                Kød                             

Brisket slider 80,-  Steamed bun, chicken masala, yoghurt 80,-

Bavette, kantareller, syltet trompethat 195,-

900g / 1200g  –  650,- / 750,-

 

Sødt / Ost

Comte, kumquats, macadamia 105,-

Blodappelsin sorbet, lime, chili 40,- Fersken, cujada, hindbær 85,-

Rabarber, jasmin is, mynte 85,-   Jordbær, basilikum, kombucha 85,-

Financiers med syltet blomme 2 stk. 40,-  Canelé 2 stk. 40,-