Menu

Menu

10 Serveringer… 375,- pr. person

15 Serveringer … 475,- pr. person

Køkkenet sammensætter – vælges af hele bordet

 

Tilføj vinmenu 4 glas 375,- / 5 glas 450,- pr. person

 

 

Snacks

Gillardeau østers

Naturel eller med cocktail sauce 35,- pr. stk.

Lolin ansjoser 85,-

Kartoffel chips, sour cream & dild 35,-

Fennikelpølse 95,-  Coppa 110,-

Røget andebryst 105,-

   Ceviche af helleflynder, ingefær, sesam 135,-   Saltet laks, ansjos, bitre salater 120,-

Rilette af kylling, sort hvidløg, champignon 115,-

Fisk & Skaldyr

Lobster roll 160,-   Torsk, nye løg, muslingsauce 145,-

Pasta

Linguine, muslinger, mynte 95,-   Ravioli, aubergine, guanciale 95,-

   Mafaldine, snegle bolognese, salvie 95,-   Rigatoni, oksehale, tomat 95,-

Gemelli, kantareller, rucola, 95,-   Tortelli, ricotta, oregano 95,-

Kød

Brisket slider 65,-

Snegle/okse hotdog, hvidløg, persille 85,-

Rib Eye på ben 625g, røget marv. (ca. 50 min.)  595,-

 

Grønt

Falafel, agurk, feta 85,-   Zuccini, oliven olie, merian 85,-

Spidskål, løvstikke, oste sauce 85,-

 

Ost & Sødt

Brie de Meaux, sort peber, olivenolie 80,-

Pære sorbet, matcha 35,-

Hvid fersken, hindbær, thai basilikum 70,-   Blommer, honning, citron timian 70,-

Financier, kumquats, 2 stk. 35,-  Canelé, 2 stk. 35,-

Gældende gebyrer tillægges betaling med kreditkort