Menu

10 SERVERINGER… 375,- pr. person

15 SERVERINGER… 475,- pr. person

Køkkenet sammensætter – vælges af hele bordet

Vinmenu 4 glas 375,- / 5 glas 450,-

 

 

Snacks

Østers naturel 25,- pr. stk.   Østers, cocktail sauce, blegselleri 25,- pr. stk

Lolin ansjoser 85,- .

Kartoffel chips, sour cream & dild 35,-

Saltet og røget andebryst 95,- Valnød pølse 95,-

 Coppa, koriander frø 110,-

   Ceviche af helleflynder, ingefær, sesam 135,-   Saltet makrel, grøn tomat, koriander 120,-

 Tatar af okse, ansjos, oregano 125,-   Kyllinglever, piquillos, hvidløg 110,-

Fisk & Skaldyr

Lobsterroll 160,-

Jomfruhummer, kyllingvinge, vadouvan 160,-   Torsk, hvid asparges, musling 145,-

Pasta

Gemelli, blæksprutte, basilikum 95,-   Radiatore, reje, tomat 95,-

   Mafaldine, zucchini, ricotta salta 95,- Snegle ravioli, salvie, 95,-

Rigatoni, spicy pølse, hestebønner 95,-  Tortelli, ricotta, organo 95,-

Kød

Brisket slider 65,-

Snegle/okse hotdog, hvidløg, persille 85,-

Krogmodnet oksehøjreb, røget marv, 400 gr. ca. 40 min. 600,-

 

Grønt

Falafel, agurk, tahin 85,-   Zuccini, oliven olie, merian  85,-

Spidskål, løvstikke, ostesauce 85,-

 

Ost & Sødt

Brie de Meaux, sort peber, olivenolie 80,-

Kirsebær sorbet, syltet hybenrose 35,-

Rabarber, cuajada, sort peber 70,-   Jordbær, pistacie, rød syre 70

Financier, kumquats, 2 stk. 35,-  Canelé, 2 stk. 35,-