Menu

Menu

10 Serveringer… 375,- pr. person

Køkkenet sammensætter – vælges af hele bordet

 

15 Serveringer … 475,- pr. person

Køkkenet sammensætter – vælges af hele bordet

Tilføj vinmenu 4 glas 375,- / 5 glas 450,- pr. person

 

 

Snacks

Gillardeau østers

Naturel eller med cocktail sauce 35,- pr. stk

Lolin ansjoser 85,-

Kartoffel chips, sour cream & dild 35,-

Røget andebryst 105,-   Coppa 110,-

   Ceviche af helleflynder, ingefær, sesam 135,-   Kammusling, grøn tomat, koriander 120,-

 Tatar af okse, ansjos, oregano 125,-   Kylling terrin, champignon, fermenteret hvidløg 110,-

Fisk & Skaldyr

Lobster roll 160,-

Torsk, nye løg, muslingsauce 145,-   Pighvar, sommertrøffel, hummersky 170,-

Pasta

Capuntini, blæksprutte, basilikum 95,-   Ravioli, aubergine, bacon 95,-

   Mafaldine, snegle bolognese, salvie 95,-   Rigatoni, spicy pølse, hestebønner 95,-

Gemelli, kantareller, rucola, 95,-   Tortelli, ricotta, oregano 95,-

Kød

Brisket slider 65,-

Snegle/okse hotdog, hvidløg, persille 85,-

Krogmodnet okse højreb på ben 700g, røget marv. (ca. 50 min.)  600,-

 

Grønt

Falafel, rødbede, tahin 85,-   Zuccini, oliven olie, merian 85,-

Spidskål, løvstikke, oste sauce 85,-

 

Ost & Sødt

Brie de Meaux, sort peber, olivenolie 80,-

Kirsebær sorbet, syltet hybenrose 35,-

Hvid fersken, hindbær, thai basilikum 70,-   Jordbær, pistacie, rød syre 70,-

Financier, kumquats, 2 stk. 35,-  Canelé, 2 stk. 35,-

Gældende gebyrer tillægges betaling med kreditkort