Menu

Menu

10-serveringer pr. person 395,-

Køkkenet sammensætter – vælges af hele bordet

Tilføj vinmenu 5 glas pr. person 450,-

Snacks

Gillardeau østers, naturel eller med fermenteret chili pr. stk. 35,-

Ansjoser, grillet citron 80,-

Kartoffel chips, creme fraiche, purløg og eddike 55,-

Charcuterie

Coppa 65,-  Fennikel pølse 65,-  Kimchi pølse 65,-

Okse, tomat pølse 65,-  Gravad okseinderlår, balsamico 65,-  Gorilla skinke 12mdr 125,-

Bjørns vadouvan lomo 75,-  Valnøddepølse 65,-  Øl pølse, chili, fennikel 55,-

Kolde retter

Saltet kammusling, grønne tomater, wasabi mayo 130,-

Ceviche af sandart, miso, chili, koriander 135,-

Tatar af okse, hvede, syltede svampe 135,-

Rillette af gris, sennep, brøndkarse 120,-  Burrata, tomat, basilikum 95,-

Grønt

Falafel, agurk, feta 90,-

Padrons, parmesan creme 55,-

Røget rødbede, figen, basilikum 90,-

Karotter, soya, macadamia nødder 90,-

Blomkål, røget marv, kapers, hvidløg 95,-

 

Fisk & Skaldyr

Lobster roll 160,-

Torsk, stegt kål, muslingesauce 155,-

Rødtunge, fiskefumé, sukkerærter 165,-

Steamed bun, softshell krabbe, kimchi, spidskål 80,-

Pasta

Tortelli, ricotta, balsamico 110,-

Gemelli, rejer, merian 105,-

  Radiatore, spicy oksepølse, tomat 105,-

Malfaldine, Nduja, oliven 105,-

Spaghetti, guanciale 195,-

Capuntini, kammusling, estragon 110,-

                           Kød                             

Brisket slider 80,-

Bavette, kantareller, syltede bøgehatte 195,-

Brissel, puy linser, forårsløg 155,-

Dansk højreb på ben med røget marv (ca. 45 min)

600g – 495,-  900g – 795,-

 

Ost / Dessert

Comte 85,-  Erik den røde 85,-  Brillat savarin 85,-

2 oste 85,-  3 oste 115,-

Ananas, kokos, sort sesam 80,-

Blodappelsin sorbet, lime, chili 40,-

Brownie, kaffe is, saltkaramel 80,-

Appelsinkage, mandarin sorbet, cremeaux 85,-

Petit four

Chokoladebar med pistacie 2 stk. 40,-

Fyldte chokolader med jasmin the 2 stk. 40,-

Nougatbrud 2 stk. 40,-