Menu

10-serveringer pr. person 395,-

Køkkenet sammensætter – vælges af hele bordet

Tilføj vinmenu 5 glas pr. person + 450,-

Snacks

Roumegous østers, naturel eller med fermenteret chili pr. stk. 35,-

Kartoffel chips, creme fraiche, purløg og eddike 55,-

Konserveret:

Ansjos, grillet citron 85,-  Kammusling i paprika 95,-   Tun i olie 95,-

Sardiner i chili 75,-   Blæksprutte i blæk 75,-   Blæksprutte i olie 95,-

Charcuterie

 Fennikel pølse 65,-  Lomo, vadouvan 65,-

Røget højreb 95,-  Andebryst 65,-  Coppa 65,-  Gravad inderlår 65,-

Kolde retter

Tatar af okse, kaffe, jordskokker 135,-

Rillette af gris, sennep, brøndkarse 120,-

Helleflynder, kul, dild, endive 135,-

Ceviche af sandart, agurk, appelsin 135,-

Burratta, tomat, basilikum 95,-

Grønt

Padrons, parmesan creme 55,-

Falafel, agurk, koriander, feta 90,-

Pak choi, soya, mandler 90,-

Zucchini, hvide asparges, timian 95,-

Brocolini, Nduja, pecorino 95,-

 

Fisk & Skaldyr

Lobster roll 160,-

Røget kuller, kartoffelmos, kyllingeskind 135,-

Torsk, asparges, sichuan peber 155,-

Steamed bun, softshell krabbe, kimchi, spidskål 80,-

Blæksprutte, forårsløg, ponzu 145,-

Pasta

Gemelli, rejer, merian 105,-

Rigatoni, røget tomat, oksekæbe 110,-

Aubergine ravioli, oksehjerte, saltet ricotta 110,-

Linguine, musling, mynte 110,-

Tortelli, ricotta, spinat 110,-

                              Kød                             

Brisket slider 80,-

Ande hotdog, kimchi, ristet sesammayo 95,-

Bavette, borettane løg, morkler 195,-

Spicy pølse, piquillios, bitter salat 95.-

 

Ost / Dessert

Primeo 85,-  Rød kloster 85,-  Blå Grube 85,-

2 oste 85,-  3 oste 115,-

Jordbæris, pebersirup 40,-

Brownie, kaffe is, saltkaramel 80,-

Rabarber, shortbread, kærnemælks sorbet 85,-

Petit four

Nougatbrud 2 stk. 40,-

 Chokobar med nødder 40,-