Menukort
MENU
GORILLA MENU 450,-
(VÆLGES AF HELE BORDET)
KARTOFFELCHIPS. PISKET CREME FRAICHE & PURLØG + RILLETTE AF GRIS, ABRIKOS KOMPOT, LØGRINGE & FRISSÉ SALAT + HOKKAIDO GRÆSKAR PURÉ, FRANSK CARRY, SYLTET GRÆSKAR & SHISO KARSE + RIMMET KULLER, RADDICHIO, BASILIKUMSOLIE & MAYO + BRØD
*
GIGLE PASTA, NDUJA SAUCE. GUANCIALE. PARMESAN & PERSILLE
*
STEGT ANDEBRYST, ÆBLEFLÆSK, GRØNKÅL, KRYDRET ANDESAUCE & STEGT ENDIVE MED APPELSIN
*
GULERODSKAGE, MASCARPONE IS, KARAMEL, EARL GREY & NØDDER
TILFØJ VINMENU 4 GLAS 385,-
SNACKS
OLIVEN & UMODNE FERSKNER
50
SPANSKE MANDLER
50
BRØD & OLIE
45
RØGET BABA GANUSH, SYLTET RØDLØG & FRITERET KIKÆRTE
85
OKSETATAR, ESTRAGON MAYONNAISE & POMMES ALUMETTE
120
RIMMET KAMMUSLING, FENNIKEL & APPELSIN
95
COPPA
95
LUFTTØRRET SKINKE
95
STRACCIATELLA, BITTER SALAT & TOMAT
120
BAGTE BEDER, GEDEOST, VALNØDDER & RØDBEDEVINAIGRETTE
75
ØSTERS & VINAIGRETTE
85
DAMPET ARTISKOK MED RØRT SMØR
85
CROQUETTES AF TORSK
KARTOFFEL CHIPS, ANSJOSER &SKINKE
PASTA
GIGLE, ‘NDUJA, GUANCIALE & PARMESAN
SPAGHETTI & RAGOUT AF OKSE INDMAD
165
RAVIOLI, KARL JOHAN, KYLLING & SVAMPESAUCE
160
ORZO, ØSTERSHATTE, PORTOBELLO SVAMPE & PARMESAN
150
FISK & KØD
DAGENS FISK MUSLINGESAUCE & BRØNDKARSESALAT
190
STEGT KULMULE KANTARELLER, SPINAT & HUMMERSAUCE
195
FRANSK VAGTLE, CITRON VELOUTE, CONFITERET HVIDLØG, GRILLED GULERØDDER & FENNIKEL
205
KLEFTIKO AF LAM, KARTOFFEL, ROSMARIN & OST
185
T-BONE STEAK, GRØNNE BØNNER, TOMAT & BORDELAISE SAUCE
350
DESSERT
PANNA COTTA, SVESKER, MANDLER & MØRK CHOKOLADE
85
AFFOGATO, VANILJEIS & ESPRESSO
70
GULERODSKAGE, MASCARPONE SORBET, KARAMEL & BAGTE NØDDER
85
KATAIFI, GEDEMÆLKSIS, APPELSIN, PISTACIE, HONNING & TIMIAN
85
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.
Alle danske og europæiske firmakort pålægges betalingsgebyr.
Gebyr pålægges alle kreditkort udstedt udenfor EU/EØS.
