Menukort
MENU
GORILLA MENU 450,-
(VÆLGES AF HELE BORDET)
PULPO, KARTOFFEL, AGURK, CHILI + HVIDE ASPARGES, ØSTERS MAYO +
RADISER, ÆRTER, RICOTTA CREME + LUFTTØRRET SKINKE + BRØD & OLIE
ONDINE, BLÅMUSLING, PERSILLE
SVINEBRYST, TIMIAN, PASTINAK
MAZARINKAGE, RABARBER, CHOKOLADE
TILFØJ VINMENU 4 GLAS 385,-
ØSTERS WEEKEND
SNACKS
BRØD & OLIE
45
PULPO, KARTOFFEL, RYGEOST, AGURK & CHILI
95
CROQUETTES AF TORSK
2 stk. 50
COPPA
95
LUFTTØRRET SKINKE
95
ØSTERS & VINAIGRETTE
pr. stk. 40
DAMPET ARTISKOK MED RØRT SMØR
85
HVIDE ASPARGES, ØSTERS MAYO & RAMSLØG
95
STRACCIATELLA, BITTER SALAT & TOMAT
120
OKSE TATAR, CAPERS MAYONNAISE & FRISÈE SALAT
120
PASTA
RIGATONI, & OKSEHALERAGOUT
151
GNUDI, RICOTTA, PECORINO & CITRON
145
ONDINE, BLÅMUSLING, SNITBØNNER & PERSILLE
150
FISK & KØD
STEGT RØDFISK, MUSLINGESAUCE & BRØNDKARSESALAT
190
STEGT HAVTASKE, HVIDE ASPARGES & KYLLINGSAUCE
225
KYLLING, SVAMPE, ASPAREGES & SENNEPSSAUCE
190
BRAISERET LAMMESKANK & POMMES PURÉE, LAMME RAMLØGS JUS
225
SVINEBRYST, TIMIAN, PASTINAK, ASPARGES & KAROTTE
195
T-BONE STEAK, GRØNNE BØNNER, TOMAT & BORDELAISE SAUCE
350
DESSERT
PANNA COTTA, RABARBER & TUILLE
85
AFFOGATO, VANILJEIS & ESPRESSO
70
MAZARINKAGE, RABARBER & CHOKOLADE
85
TIRAMISU, JORDBÆR
85
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.