Menukort
GORILLA MENU 450,-
(VÆLGES AF HELE BORDET)
RIMMET KULLER, BASILIKUM
KARTOFFEL CHIPS, CREME FRAICHE
RIELETTE AF GRIS, ABRIKOSKOMPOT
HOKKAIDO, SPRØDT KYLLING SKIND
FRISKBAGT BRØD & OLIVEN OLIE
*
GIGLE PASTA, ‘NDUJA, GUANCIALE & PARMESAN
*
STEGT ANDEBRYST, ÆBLEFLÆSK, ENDIVIE, GRØNKÅL & KRYDDER SAUCE
*
GULERODSKAGE, MASCARPONE SORBET, KARAMEL & BAGTE NØDDER
TILFØJ VINMENU 3 GLAS 275,-
A LA CARTE
SNACKS
“MINDRE RETTER – PERFEKTE AT DELE. VÆLG 2–4 PR. PERSON FOR ET FULDT MÅLTID.”
BRØD & OLIE
45
OLIVEN & UMODNE FERSKNER
50
SPANSKE MANDLER
50
KARTOFFEL CHIPS, ANSJOSER & SKINKE
110
HOKKAIDO GRÆSKAR, VADOUVAN & SPRØDT KYLLING SKIND
85
OKSETATAR, ESTRAGON MAYONNAISE & POMMES ALUMETTE
120
RIMMET KULLER, BASILIKUMS MAYONNAISE & RADICCHIO
95
COPPA
95
LUFTTØRRET SKINKE
95
STRACCIATELLA, BITTER SALAT & TOMAT
120
BAGTE BEDER, GEDEOST, VALNØDDER & RØDBEDEVINAIGRETTE
75
ØSTERS & VINAIGRETTE
40
CROQUETTES AF TORSK
50
PASTA
“MELLEMRETTER – PERFEKTE AT DELE. VÆLG 1–2 PR. PERSON FOR ET FULDT MÅLTID.”
GIGLE, ‘NDUJA, GUANCIALE & PARMESAN
155
SPAGHETTI & RAGOUT AF OKSE INDMAD
165
RAVIOLI, KARL JOHAN, KYLLING & SVAMPESAUCE
160
GEMELLI, ANSJOS, HVIDLØG, PERSILLE, PANKO
150
FISK & KØD
DAGENS FISK, MUSLINGESAUCE & BRØNDKARSESALAT
190
FRANSK VAGTEL, CITRON VELOUTE, CONFITERET HVIDLØG, GRILLED GULERØDDER & FENNIKEL
185
STEGT ANDEBRYST, ÆBLEFLÆSK, ENDIVE, GRØNKÅL & KRYDDERSAUCE
185
KLEFTIKO AF LAM, KARTOFFEL, ROSMARIN & OST
185
DESSERT
PANNA COTTA, SVESKER, MANDLER & MØRK CHOKOLADE
85
AFFOGATO, VANILJEIS & ESPRESSO
70
GULERODSKAGE, MASCARPONE SORBET, KARAMEL & BAGTE NØDDER
85
KATAIFI, GEDEMÆLKSIS, APPELSIN, PISTACIE, HONNING & TIMIAN
85
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.
Alle danske og europæiske firmakort pålægges betalingsgebyr.
Gebyr pålægges alle kreditkort udstedt udenfor EU/EØS.
