Gorilla Bar og cocktails i Kødbyen – altid sikker fest

Gorilla Bar og cocktails i Kødbyen – altid sikker fest

Gorillas placering midt, i det altid levende og hippe Vesterbro, i Kødbyen gør det til det perfekte sted at servere cocktails og iskolde øl, for spisende gæster såvel for dig, der alene kommer for at nyde restaurantens gode stemning og placering.

Netop derfor har vi også skabt Gorilla Bar, der er åben hver weekend, og hvorfra vi serverer din yndlingscocktail, håndbajere eller en flaske fra vinkortet samtidig med, at husets DJ spiller musik, der får dig i weekendstemning.

Festlig stemning i Kødbyen – Flæsketorvet

Hver sommer åbner vi vores terrasse og tilhørende bar udenfor vores restaurant. Allerede fra kl. 17 til sent ud på aftenen fyldes den hurtigt at københavnere og andre gæster, der nyder snacks, vin og cocktails med udsigt til Kødbyens mangfoldige mennesker og aktiviteter. 

Gorilla Bar ligger perfekt placeret i Københavns pulserende byliv. Derfor er det også et populært sted at starte aftenen. Enten med snacks og fabelagtige cocktails, serveret af bartendere, der har øje for detaljen, men samtidig også det sikre valg for den store vennegruppe, der skal have en festlig aften i byen. Her er der nemlig rig mulighed for at mæske sig i det opløftende humør, som altid præger lokalerne.

Om Gorilla Bar i Kødbyen er der, hvor I har lyst til at starte aftenen med en masse cocktails og den hyggelige terrassestemning, eller er der, hvor I ønsker at blive hele aftenen og møde vores festlige DJ med dans og drinks, så rummer vi det hele. 

Restauranten åbner kl. 17.00, hvor du har rig mulighed for at indtage terrassen med et hav af gode drinks, hvorefter vores egen DJ går på, og skruer op for festen fra kl. 23.00 og helt frem til kl. 03.00. Så der er rig mulighed for at svinge det rustne træben!

Husk også at prøve vores menu i restauranten

I hverdagene og aftentimerne gør Restaurant Gorilla sig som restaurant med et menukort, der altid bærer præg af friske og gode råvarer samt den stemning, der skabes gennem family style dining, hvor serveringerne deles på tværs af hele bordet. 

Vores restaurant i Kødbyen har også plads til en del større grupper og selskaber, så stemningen er ofte høj, og vores family style-koncept har det med at skabe de ideelle rammer for hyggelige sociale middagsaftaler og firmafester. Vi har derudover også et spændende og inspirerende vin- og barkort med både sprudlende vine og et cocktailudvalg, der både inkluderer eksperimenterende elementer og de velkendte klassikere.

Vi glæder os til at servere fantastiske vine, iskolde cocktails og øl til jer. Book bord til restauranten eller kom forbi Gorilla Bar i Kødbyen for de våde varer.