Menukort
MENU
GORILLA MENU 450,-
(VÆLGES AF HELE BORDET)
RØGET BABA GANOUSH, SYLTEDE LØG, SPRØDE KIKÆRTER & PIEMENT D’ESPELETTE + RIMMET KAMMUSLING, FENIKEL PURÉ, APPELSIN & SORTE OLIVEN + TATAR, ESTRAGON MAYO & POMMES ALLUMETES + LUFTTØRRET SKINKE + BRØD & OLIE
ORZO PASTA, ØSTERSHATTE, PORTOBELLO & PARMASAN
FARSERET MØRBRAD AF GRIS, KYLLING, PERSILLE, BLOMKÅL & RØDVINSSAUCE
SOLBÆR MOUSSE, SOLBÆR KOMPOT, PÆRE SORBET, PUFFET RIS & HVID CHOKOLADE
TILFØJ VINMENU 4 GLAS 385,-
SNACKS
OLIVEN & UMODNE FERSKNER
50
SPANSKE MANDLER
50
BRØD & OLIE
45
RØGET BABA GANUSH, SYLTET RØDLØG & FRITERET KIKÆRTE
85
OKSETATAR, ESTRAGON MAYONNAISE & POMMES ALUMETTE
120
RIMMET KAMMUSLING, FENNIKEL & APPELSIN
95
COPPA
95
LUFTTØRRET SKINKE
95
STRACCIATELLA, BITTER SALAT & TOMAT
120
BAGTE BEDER, GEDEOST, VALNØDDER & RØDBEDEVINAIGRETTE
75
ØSTERS & VINAIGRETTE
pr. stk. 40
DAMPET ARTISKOK MED RØRT SMØR
85
CROQUETTES AF TORSK
2 stk. 50
PASTA
SPAGHETTI & RAGOUT AF OKSE INDMAD
165
GNUDI, RICOTTA, PECORINO & CITRON
150
ORZO, ØSTERSHATTE, PORTOBELLO SVAMPE & PARMESAN
150
FISK & KØD
DAGENS FISK MUSLINGESAUCE & BRØNDKARSESALAT
190
STEGT KULMULE, KANTARELLER, SPINAT & HUMMERSAUCE
195
KYLLING, SVAMPE, ASPARGES & SENNEPSSAUCE
190
BRAISERET LAMMESKANK & POMMES PURÉE, LAMME RAMLØGS JUS
225
T-BONE STEAK, GRØNNE BØNNER, TOMAT & BORDELAISE SAUCE
350
DESSERT
PANNA COTTA, RABARBER & TUILLE
85
AFFOGATO, VANILJEIS & ESPRESSO
70
SOLBÆR MOUSSE, SOLBÆR KOMPOT, PÆRE SORBET & PUFFET RIS MED HVID CHOKOLADE
85
TIRAMISU, APPELSIN
85
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.