Menukort
MENU
GORILLA MENU 450,-
(VÆLGES AF HELE BORDET)
INFUSERET VANDMELON, FETA MOUSSE, PISTACIE, GRANATŒBLE + KARTOFLER, PURLØG & ANSJOS MAYONAISE, KARTOFEL CHIPS & BITTER SALAT + RYGEOST, SKOLEAGURK, ŒRTER + LUFTTØRRET SKINKE + BRØD & OLIE
GEMELLI, KYLLING RAGOUT & PARMASAN
FLAT IRON STEAK, BABYMAJS, LØG PURE & MADAGASKAR PEBERSAUCE
YOGHURT MOUSSE, HINDBŒR, FERSKEN & RISTET MANDLER
TILFØJ VINMENU 4 GLAS 385,-
SNACKS
BRØD & OLIE
45
KARTOFLER, PURLØG, ANSJOS MAYONAISE, CHIPS & BITTER SALAT
85
CROQUETTES AF TORSK
2 stk. 50
COPPA
95
LUFTTØRRET SKINKE
95
ØSTERS & VINAIGRETTE
pr. stk. 40
DAMPET ARTISKOK MED RØRT SMØR
85
INFUSERET VANDMELON, FETA MOUSSE, PISTACIE, GRANATŒBLE
85
STRACCIATELLA, BITTER SALAT & TOMAT
120
OKSE TATAR, CAPERS MAYONNAISE & FRISÈE SALAT
120
RYGEOST, SKOLEAGURK & ŒRTER
75
PASTA
SPAGHETTI & BLÅMUSLINGER
165
GNUDI, RICOTTA, PECORINO & CITRON
150
GEMELLI, KYLLING RAGOUT & PARMASAN
150
FISK & KØD
DAGENS FISK MUSLINGESAUCE & BRØNDKARSESALAT
190
STEGT KULMULE, KANTARELLER, GRØNNE JORDBÆR & HUMMERSAUCE
195
KYLLING, SVAMPE, ASPAREGES & SENNEPSSAUCE
190
FLAT IRON STEAK, BABYMAJS, LØG PURE & MADAGASKAR PEBERSAUCE
195
T-BONE STEAK, GRØNNE BØNNER, TOMAT & BORDELAISE SAUCE
350
DESSERT
PANNA COTTA, RABARBER & TUILLE
85
AFFOGATO, VANILJEIS & ESPRESSO
70
YOGHURT MOUSSE, HINDBŒR, FERSKEN & RISTET MANDLER
85
TIRAMISU, JORDBÆR
85
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.