Selskaber

 

Selskaber – Gorilla

Vi vil rigtig gerne være vært for dit selskab. Ved selskaber på 8 personer og derover, skal menuen aftales på forhånd. Vi tilbyder vores 10 serverings snack menu til  kr. 395,- pr. person, som køkkenet sætter på dagen. Her får man 10 snack retter, som bliver serveret over 5 gange. Det fungerer rigtig godt ved større selskaber og giver en super hyggelig og afslappet stemning omkring bordet. Der kan også sammensættes vinmenuer og div pakke løsninger. Mail til os på info@restaurantgorilla.dk og få det hele tilsendt.

 

Særlige hverdags pakker (mandag til torsdag, min 10 personer )
Vi køre nogle særlige selskabs pakker i hverdagene. Her kan vi på Gorilla ud over de normale selskabs pakker tilbyde følgende; 8-serveringer med 2 gl. husvin eller øl, og mineralvand til en pris pr person på kr. 495,-.

Mail til os på info@restaurantgorilla.dk og få det hele tilsendt.

 

Private Dining
Her på Gorilla har vi ikke et separat lokale, men vores menuer og pakker kan serveres i Retour Steak Vesterbros hyggelige kælder, hvis man lejer hele lokalet. Kælderen har egen bar. Mail vores event manager på maria@restaurantgorilla.dk med ønsker.

 

Frokost selskaber
Gorilla har normalt lukket til frokost, men ved henvendelser på større selskaber, lejer vi gerne Gorilla ud til frokost selskaber og events. Også hvis det f.eks er barnedåb om søndagen. Vi skal blot være klar til aften service. Mail vores event manager på maria@restaurantgorilla.dk med ønsker.

 

Selskaber ud af huset
Vi har stor erfaring med selskaber ud af huset. Hvor vi rykker ud med vores kokke og tjenere. Det kan både være hjemme til 10 gæster, på hovedkontoret for et større firma event, eller bryllup på en særligt location. Vi følger idéer og ønsker til dørs. Mail vores event manager på maria@restaurantgorilla.dk med ønsker.